Връщане на стоки и рекламации

14 дневна Политика за връщане на стоки

На основание чл. 50 от Закона за защита на потребителите , имате възможност да върнете стоката, която сте закупили в срок от 14 дни от датата на получаване, ако не сте напълно задоволени от покупката си. Единственото условие е продуктът да бъде НЕИЗПОЛЗВАН и в състоянието, в което е получен.

За да върнете закупената стока трябва да се свържете с нас по телефон или имейл, както и да ни изпратите снимки на стоката в състоянието, в което желаете да го върнете. Ние ще ви дадем инструкции къде да изпратите продукта и как ще Ви бъде възстановена сумата.

*Транспортните разходи при връщане на продукт са за сметка на клиента.

Рекламации

Клиент има право да върне продукт, да замени продукт или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази разписка за прием на паричен превод, издадена от куриера. Тази разписка има силата на касов бон и задължително трябва да се приложи към върнатия продукт/и.

При рекламация клиентът връща продукта за негова сметка без наложен платеж и задължително с опция “Преглед”. Ако установим, че проблема с продукта не е предизвикан от клиента, транспортните разходи ще му бъдат възстановени.

Рекламация при явни дефекти се предявява при получаването на стоката, при първоначалния преглед, в рамките на деня на доставка, а при скрити дефекти – до две години от доставката на стоката, но не по-късно от два месеца от установяване на несъответствието с договореното. Рекламацията на услуги може да се предяви до 14 дни от откриване на несъответствието на услугата с договореното.

 При удовлетворяване на рекламациите, физическото лице – купувач има правата по Закона за защита на потребителите, като при подаване на рекламация клиентът задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Не пропускайте най-новите велосипеди и промоции

Абонирай се за нашия бюлетин и получи 30 лв. отстъпка за първата си поръчка

whatsapp chat